Expo Floor,
de kosten- en tijdbesparende oplossing voor vloeren op stands en presentaties

Expo Floor is ontstaan uit het besef dat bouwers van stands voor beurzen, evenementen of presentaties vaak zwaar moeten investeren in verhoogde vloeren, zonder dat zij deze investering optimaal kunnen laten renderen. Naast de zware financiële last die de aankoop van vloeren betekent, stelt zich het probleem van de opslag, het tijdverlies, de transporten, de personeelskosten.
Een verhoogde vloer huren is de verstandige keuze die komaf maakt met deze problemen. Investeringslast wordt vervangen door het principe: huur precies de vloer die je nodig hebt, niet meer en niet minder. Of u één enkel project hebt of meerdere die tegelijk lopen, door uw vloer te huren bij Expo Floor reserveert u altijd precies wat u nodig hebt. U bent dus verzekerd van rentabiliteit voor ieder project!

Vloeren huren = ecologisch

Expo Floor draagt het "cradle to cradle"-principe hoog in het vaandel. Wij gaan voor herbruikbare materialen en systemen voor onze vloeren. Door met Expo Floor te werken vermijdt u afval en verspilling van materiaal. Zo helpen we eveneens de afvalberg te reduceren.


Een stipte service

Expo Floor kent de eisen van de beurzen- en evenementenbranche door en door. Onze jarenlange ervaring in de verhuur en in de op- en afbouw in de moeilijkste omstandigheden heeft geleid tot een logistieke organisatie die optimaal gericht is op snelheid en timing. Als klant van Expo Floor kunt u dus op beide oren slapen: gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. En uiteraard wordt iedere vloer steeds volledig schoongemaakt en voorzien van een beschermingsfolie opgeleverd.

Onze 4 garanties

Expo Floor doet méér dan verhoogde vloeren plaatsen en halen. Met onze 4 garantiepijlers kunt u zeker zijn van een onberispelijke samenwerking. Samen met u maken we van uw beurs- of eventproject een succes!

Kwaliteit gegarandeerd

Expo Floor vloeren blinken uit door een ingenieuze constructie en het gebruik van de beste en duurzaamste materialen. Visueel scoort elke Expo Floor verhoogde vloer door zijn onberispelijke afwerking: de vloertegels sluiten naadloos op elkaar aan, nutsleidingen en bedradingen worden onzichtbaar aangebracht.
Een beursvloer krijgt het zwaar te verduren, door de zware opbouw en vaak honderden mensen die af- en aanlopen. Met hun maximale draagkracht tot 3.500 kg/m2 zijn de verhoogde vloeren van Expo Floor daar prima tegen bestand. Ze zijn gekeurd om optimale veiligheid en stabiliteit te bieden.


Creatieve oplossingen

Een beurs of evenement vraagt om creatieve oplossingen. Ook daarvoor bent u bij Expo Floor aan het goede adres. U hebt een bijzondere vraag? Wij zoeken samen met u de beste manier om uw creatieve ideeën en wensen in de praktijk om te zetten. Indien nodig leveren wij maatwerk om uw project uit te voeren.

Voorbeeld: verhoogde vloer voor stand Voorbeeld: systeemvloer voor beurs of evenement