WE LOVE SUTSTAINABILITY

Met zijn allen worden we ervan bewust dat er maar één aarde is, één planeet.
Wij leven op die planeet! We beseffen meer en meer dat wij deze leefbaar dienen te houden. Gelukkig zie je dat er wereldwijd meer initiatieven ontstaan om onze planeet schoner te krijgen.

Ook in onze branche, de Live Communication, wordt er gezocht naar passende oplossingen.
Vooral de toeleverende partijen voelen zich aangesproken, zoals de standbouwers, leveranciers van showtechniek, meubilair, vloeren en coverflooring, ea. Iedereen is op zoek naar duurzame oplossingen, sustainability.
Er zijn al partijen die zich vol op sustainability richten. Zij zijn bezig met de toekomst voor onze planeet en hun eigen toekomst om verder te ondernemen.

Wij zijn van mening dat er ook voor de verhuurbranche een zeer belangrijke rol is weggelegd.
Wij zorgen er immers voor dat onze verhuurartikelen, die we aankopen of zelf produceren, zo optimaal mogelijk gebruikt en hergebruikt kunnen worden.

Daarnaast denken wij ook na over andere milieuvriendelijke oplossingen:
• Waar wij vroeger werkten met wegwerpdoeken en milieuonvriendelijke reinigingsmiddelen zijn wij bij Expo Gamma en Expo Floor overgestapt op herbruikbare microvezeldoekjes en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.
• We willen ook een switch maken met onze plastic beschermfolie naar recyclebaar foliemateriaal.
• Bij Expo Floor worden onze beschadigde melamine vloerdelen gebruikt als basisvloer zodat ze niet weggegooid hoeven te worden, maar gewoon worden hergebruikt.

En dit is nog maar een begin, we blijven steeds verder zoeken naar andere milieuvriendelijke oplossingen. Stap voor stap maken wij onze firma’s Expo Floor en Expo Gamma klaar om in te spelen op de steeds luider wordende wens naar een duurzame wereld, ook in de branche voor Live Communication.

We care, TIME FOR SUSTAINABILITY