Gelukkig nieuwjaar

Kerst 2020 en de jaarwisseling naar 2021 toe zal dit keer anders ingevuld worden dan men gewoon is. Het zal in kleinere kring zijn, met de knusheid en de warmte van je eigen gezin. Maar ook dat kan je voldoening en gezelligheid geven.

Wij van Expo Floor willen vooral vooruit kijken. Niet te lang stil blijven staan bij wat ons allemaal is overkomen, maar met hoop en positieve verwachtingen gaan wij 2021 in.

De Kerst gebruiken we om ons op te laden voor het jaar dat komen gaat. Het jaar 2021 zal uiteindelijk verlichting brengen. Het Corona virus krijgen we met zijn allen eronder. Vaccins komen langzaam op gang en uiteindelijk gaan we met zijn allen weer beurzen en evenementen organiseren.

We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en hebben gewerkt aan oplossingen, verbeteringen en aan voorbereidende werkzaamheden om de internationale markt verder te bewandelen. Stap voor stap gaan wij jullie in de komende maanden op de hoogte brengen van alle nieuwe ontwikkelingen waar we vol trots aan gewerkt hebben.

Maar allereerst willen we jullie een fijne Kerst en een goed 2021 toewensen. Het jaar dat we weer met elkaar in contact gaan treden.

Team Expo Floor
www.expofloor.eu